A szavazás szünetelHelyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Újra módosul Udvari Helyi Építési Szabályzata - 2022

Az Lfa övezet beépítési szabályainak módosítására irányuló lakossági kezdeményezés alapján Udvari Község Önkormányzatának Képviselő-testülete módosítja Helyi Építési Szabályzatát. A módosítással kapcsolatban július 1. napjáig várjuk a lakossági észrevételeket (hivatal, vagy titkarsag@gyonk.hu).


UDVARI KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA

LAKOSSÁGI VÉLEMÉNYEZÉSI SZAKASZ

 

 

 

Udvari Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 26/2022. (IV. 28.) határozatában döntött a község helyi építési szabályzatának módosításáról. A településrendezési eszköz módosításának véleményezési tervdokumentációja elkészült.

Jelen egyeztetési szakasz folyamán a lakosságnak is lehetőséget biztosítunk a tervdokumentáció véleményezésére. A tervmódosítás anyaga az önkormányzat honlapján, az alábbi linken érhető el:

https://www.udvari.hu/index.php?module=news&action=getfile&fid=268044

 

A helyi építési szabályzat módosításának véleményezési anyagával kapcsolatos észrevételeiket –a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről 2020. évi LVIII. törvény 165. § (2) bekezdés b) pontja alapján– 2022.07.01-ig juttathatják el elektronikus levél útján a titkarsag@gyonk.hu e-mail címre, illetve postai úton Udvari Község Önkormányzata 7066 Udvari, Szövetkezet u. 47. címre.

 
 

Udvari, 2022.június 16.

 

 

                                                                                                                         Peszt Attila

                                                                                                                       polgármester


Felhasználónév:
Jelszó: