A szavazás szünetelHelyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Vendégkönyv
Oldalanként
Puskás Bernadett 2023.08.29 16:58:38
Szép napot mindenkinek!
Keresem a Felsőszeliből Udvariba telepített Dömötör család (Dömötör Géza, fel.: Bedecs Jusztina, gyerekek: Géza, Etel, Jusztina) leszármazottait.
Bedecs Jusztina nagyapám testvére volt. Szeretném megtalálni a ma is élő rokonaimat.
Üdvözlettel: Puskás Bernadett
Pappné Koronczay Zsuzsanna 2019.04.02 19:20:32
Udvari községről nekem a gyermekkorom egy kis darabja jut eszembe. Itt kezdtem el az általános iskolát, 1958.ban. Sokan voltunk egy osztályban, Ratkó Annának köszönhetően. A tanító bácsi igen szigorú ember volt, nincsenek róla jó emlékeim. Édesanyám a postahivatal vezetője volt, a szolgálati lakásban lakott a családunk. Apám már akkor Sztálinvárost építette, hetente egyszer jött hozzánk haza. Kedves emberekre emlékszem, jóságos szomszédokra. Szép fekvésű falucska volt már akkor is Udvari. Jártuk a határt a gyerekcsapattal, a fiúk kedvenc helye az úgynevezett "török lyuk" volt. Lányoknak tilos volt arra fele járni. Sajnos, nem maradhattunk csupán másfél évet Udvariban. Édesanyám Sztálinváros közelében kapott postahivatalt, szolgálati lakással. El kellett költöznünk a kis Paradicsomból, hogy újra együtt lehessünk apámmal is. Sokat gondolok az ott töltött rövidke időre, nagy szeretettel és nosztalgiával. A bakancslistámon szerepel még az életben egy utolsó látogatásom Udvariban. Remélem, még ebben az évben sikerül eljutnom messze ringó gyermekkorom kedves helyszínére.Isten áldja a jelenleg ott lakókat.Minden jót kívánok mindenkinek: Pappné Koronczay Zsuzsanna, egykor volt udvari lakos.
Peszt Attila 2014.12.31 16:42:58
Boldog Új Évet Kívánok Udvari község lakosságának és a kap valamennyi olvasójának.
Peszt Attila polgármester
Szabó Irén 2013.08.12 19:29:59
Tisztelt Polgármester Úr!

Sajnos évente csak néhány alkalommal tudok eljutni Udvariba.A falu az évek során egyre rosszabb állapotba került, ami nem csak a pénzhiánynak tudható be.
A falu lakosságának egy része munkanélküli. Ezek a polgárok azonban -bár napjaikat otthon töltik- nem tesznek erőfeszítéseket arra, hogy a saját kertjüket, környezetüket gondozzák. A kerteket a művelés hiányában felveri a gaz. (Pedig falusi emberként biztosan van a birtokukban kapa, gereblye, stb.) Ami a legsajnálatosabb, hogy falusi létükre az állattartás is egyre inkább kiment a divatból.
A Játszó és Pihenő park mellett található csap csöpög, de ezt senki nem jelezte az illetékesek felé.
Kár ezért a szép környezetben fekvő faluért.

Munkájához sok sikert és egészséget kívánok!

Tisztelettel:
Szakolcziné Szabó Irén
Teffner Erika 2012.04.09 19:31:52
Nagyon sokszor gondolok Udvarira. Gyermekkorom legszebb emlékei kötnek hozzátok.Bár ma már nagyon ritkán tudok ellátogatni, de mindig nagy szeretettel gondolok a falura, az emberekre és a nagyszüleimre.
Nagyon sok szeretettel üdvözlök mindenkit.
Peszta Attila 2012.03.08 09:30:15
Elsősorban szeretnék Boldog Nőnapot Kívánni! Sok szeretettel várjuk vendégházunkba kollégaival.Ezen az e-mail címen tudunk egyeztetni: udvari2@tolna.net
Üdvözlettel: Peszt Attila
Polgármester
Csirkéné Mayer Katalin 2011.04.01 21:50:56
Tisztelt Polgár mester úr! Az ember ott van otthon ahol szeretettel fogadják...várom meghívásukat hogy Önöknek fessek...Tisztelettel. CS. Mayer Katalin
KIRÁLY JULCSI 2009.08.14 13:11:12
UDVARI SZIVEMBEN NAGYHELYETT FOGLAL 19 ÉVIG ITT LAKTAM SZŰLETÉSEMTŐL KEZDVE IDE KŐT SOK SZÉP ÉS KEVÉSBBÉ SZÉPEMLÉK NEM TAGADOM VISSZA VÁGYOM.KŐSZŐNET PESZT ATTILA POLGÁRMESTER URNAK AKI VIGYÁZZ A FALUNKRA .
edina 2009.06.15 18:35:58
nekem nagyon teszika falu.szeretek ott lenni mert z emberek közvetlenek és ha valaki pihenésre vágyik akkor ez a hely a legalkalmassabb rá.A lányom nagyszülei itt élnek.nekem sajnos már nincs nagyon lehetöségem oda utazni de mihelyt időm és lehetöségem lesz rá menni fogok.
Berta Enikő 2008.04.09 16:32:32
Kapcsolatokat keresek Alsópélen Debrecenből. Apukám Berta Tibor, aki 1934-ben született Budapesten, anyja neve: Berta Anna. 1950-től néhány évig az Alsópéli Állami Gazdaságban dolgozott és biztos ott is lakott. Akkor ő 16 éves volt. Aki tud érdeklődjön már utána, hátha tudnak róla valamit és feltétlenül értesítsetek e-mail címemen: berta_eniko@citromail.hu

Felhasználónév:
Jelszó: